ARTADECORS

  • خانه
  • درباره آرتادکورز
  • ابزار پلی یورتان
  • ابزار قاب سازی
  • گل سقفی
  • پروژه ها
  • مقالات
  • اخبار
  • دانلودها
  • تماس با ما
  • خانه
  • مجله
  • ابزارهای پلی اورتان
  • آشنایی با سبک های محبوب طراحی داخلی
ایده گچبری پلی یورتان ۱۲
جمعه, 11 مرداد 1398 / Published in ابزارهای پلی اورتان

آشنایی با سبک های محبوب طراحی داخلی

سبک های طراحی داخلی

سبک های طراحی داخلی لیست بلند بالایی که یک چالش مهم برای متقاضیان طراحی داخلی ایجاد کرده است. چالشی که علت آن عدم درک یا فقدان واژگان کافی برای توصیف و تعریف سبک های مختلف طراحی داخلی است.

با وجود تنوع زیاد سبک های منحصر بفرد طراحی، انتخاب بهترین و مناسب ترین گزینه کار بسیار سختی است. البته در این میان برخی نیز از ترکیب عناصر چند سبک در طراحی بهره می برند.

یک نقطه شروع عالی برای پروژه طراحی داخلی، یادگیری در مورد هر یک از سبک ها و تفاوت آنها با یکدیگر است.

۱. سبک مدرن

مدرن یک اصطلاح از سبک های طراحی داخلی است. غالبا به طراحی با خطوط تمیز و واضح که در آن از یک پالت رنگ ساده و متریال هایی مانند فلز، شیشه و فولاد استفاده شده اشاره دارد.طراحی مدرن حس سادگی را در همه المان ها از جمله مبلمان به کار می برد. واژه ای که معمولاً برای توصیف سبک مدرن به کار می رود، براق و شفاف است.

در این سبک معمولا لوازم اضافی و شلوغی بی دلیل وجود ندارد.

سبک مدرن

۲. سبک معاصر

مدرن و معاصر ، دو اصطلاحی هستند که غالبا در طراحی به جای هم به کار می روند. معاصر متفاوت از مدرن است. زیرا طراحی را بر اساس اینجا و اکنون توصیف می کند.

تفاوت اصلی که سبک طراحی مدرن و معاصر را از هم تفکیک می کند این است که مدرن تعبیر دقیقی از طراحی است که از قرن بیستم آغاز شده است.

از طرف دیگر ، معاصر سیال تر است و می تواند حس جاری را با پایبندی کمتری به یک سبک خاص نشان دهد. به عنوان مثال، سبک معاصر ممکن است شامل خطوط منحنی باشد ، در حالی که طراحی مدرن چنین نیست.

سبک معاصر

۳. سبک مینیمالیست

مفهوم مینیمالیست مفهومی است که در کشورهای مدرن مثل استرالیا رواج دارد. این سبک از مفهوم طراحی مدرن استفاده کرده و آن را کمی ساده تر می کند.

پالت های رنگی این سبک خنثی و کمی بی روح هستند. مبلمان و وسایل ساده و آیرودینامیک است و هیچ چیز در لوازم جانبی یا دکوراسیون بیش از حد و مبهم نیست. در نهایت مینیمالیسم با حس کارایی و خطوط فوق تمیز تعریف می شود.

سبک مینیمالیست

۴- سبک صنعتی

همانطور که از نام آن پیداست ، سبک صنعتی از مکان هایی چون انبار ، کارخانه یا سوله صنعتی الهام می گیرد.

بسیاری از المان ها حس ناتمام بودن را القا می کنند و آجر نما، لوله کشی ها و چوب در معرض دید مسئله غریبی در این سبک نیست.

سبک لافت که در آن بخشی از یک کارخانه یا سوله قدیمی بازسازی شده و قابل سکونت می شود. مثال خوبی از یک خانه نمادین با سبک طراحی صنعتی است.

اگر می خواهید تجسم درستی از سبک صنعتی پیدا کنید،‌ به سقف های بلند، الوارهای قدیمی و لامپ های فلزی آویزان همراه با مبلمان بزرگ و کاربردی در گوشه و کنار فکر کنید.

احتمالاً ممکن است یک یا دو تابلو برگرفته از هنر انتزاعی یا عکاسی وجود داشته باشد تا به فضای خنثی رنگ ببخشد.

در غیر اینصورت ترکیب رنگی این سبک حاصل ادغام متریال های ساده و طبیعی مثل چوب و فلز است.

سبک صنعتی

۵. سبک مدرن میانه دهه ۹۰ میلادی

سبک مدرن میانه دهه ۹۰ میلادی بازگشتی به سبک طراحی اواسط دهه ۱۹۰۰ -دهه ۵۰ و ۶۰- است. نوستالژی سبک قدیمی که دوباره باب شده باشد، به همراه المان هایی از معماری مینیمالیسم در این طراحی وجود دارد.

تمرکز اصلی این سبک بر روی کاربردی بودن یا به اصطلاح فارغ بودن از هرگونه هرج و مرج و به هم ریختگی است. این معماری بر فرم های بدون زوائد، اشکال طبیعی یا ارگانیک مانند صندلی “تخم مرغی شکل”، طرح های معاصر با کاربرد آسان و ساختارهای ساده تاکید دارد.

سبک میانه دهه۹۰

۶. سبک اسکاندیناوی

طراحی اسکاندیناوی ادای احترامی است به سادگی زندگی در کشورهای شمال اروپا. طراحی مبلمان اسکاندیناوی غالباً الهام گرفته از هنر ساده، قابل فهم و بی غل و غش است.

مبلمان ها کاربردی و با خطوط جالب طراحی شده اند . تاثیر هنر مجسمه سازی بر بسیاری از اجزاء مبلمان مشهود است.

از دیگر خصوصیات متداول آن می توان به پالت رنگ تمام سفید و ترکیب عناصر طبیعی مانند چوب مهندسی شده فشرده، پلاستیک های روشن و کفپوش های لعاب دار آلومینیومی ، استیل و کفپوش های با عرض زیاد اشاره کرد.

استفاده از رنگ تنها در یک تابلو یا اثر هنری ، تکه ای پارچه یا خز طبیعی یا یک مبلمان کوچک رنگی خلاصه می شود.نورپردازی طبیعی،‌حداقل استفاده از لوازم جانبی و اکسسوری و مبلمان کاربردی از ویژگی های بارز طراحی به سبک اسکاندیناوی است.

سبک اسکاندیناویایی

۷. سبک سنتی

سبک طراحی سنتی شامل استفاده از جزئیات کلاسیک ، مبلمان مجلل و وفور لوازم جانبی است. این سبک ریشه در فرهنگ اروپایی دارد.

خانه های سنتی اغلب با چوب های تیره فرش شده اند. در آنها از پالت های رنگی غنی استفاده شده و انواع بافت ها و خطوط منحنی در طراحی به کار رفته است.

مبلمان دارای جزئیات پیچیده و و پارچه های زینتی مانند مخمل، ابریشم و پارچه های زربفت با الگوها و بافت های شلوغ و متنوع است.

در این طراحی به این سبک، عمق،‌لایه های متعدد و ابعاد گوناگون نقش پررنگی دارد.

سبک سنتی

۸. سبک انتقالی

سبک بسیار مشهوری که از طراحی سنتی و مدرن وام می گیرد تا فضایی را بیافریند که از نظر هیچ سبکی “بیش از حد” نیست. یک حس تعادل جذاب و غیر منتظره که نه زیاد سنتی است و نه مدرن، نه شلوغ است و نه خالی از حس.

در سبک انتقالی ممکن است از متریال مدرن مانند فولاد و شیشه به همراه مبلمانی از مخمل استفاده شود. پالت رنگی خنثی فضایی آرام و در عین حال شیک، گرم و دعوت کننده را برایتان به ارمغان می آورد.

سبک انتقالی

۹. سبک فرانسوی

رنگهای گرم و خاکی به همراه که مبلمان چوبی قدیمی و پر زرق و برق نشانه بارز سبک طراحی فرانسوی است. این سبک الهام گرفته از خانه های مزرعه است.

سبک فرانسه شامل تن های نرم و گرم از رنگ های قرمز ، زرد یا طلایی و متریال های طبیعی مانند سنگ و آجر است. این سبک طراحی می تواند شامل کلکسیونی از ظروف چینی تزئینی و ملافه ها و روتختی های سنگین و تجملاتی باشد.

سبک فرانسوی

۱۰. سبک بوهمین

امروزه بوهمین یک سبک محبوب هم در طراحی مد و هم در طراحی داخلی است. سبک بوهمی نمایانگر یک زندگی آزاد و رها با کمترین قاعده و قانون است. اصل اساسی در این استایل پیروی از خواسته قلبی تان است.

خانه های سبک بوهمین دارای مبلمان وینتج و اکسسوری های سبک، منسوجات و فرش های الهام گرفته از سراسر دنیا، کلکسیونی از وسایل جمع آوری شده از مکان ها و زمان های مختلف و یا حتی تحفه های صاحبخانه از سفرهایش به اقصی نقاط جهان است.

چیدمان آزاد و راحت و استفاده از پاف ها و صندلی های راحت و یا حتی بالش برای نشستن روی زمین در این سبک طراحی غیر معمول نیست.

این سبک التقاطی می تواند یک لوستر لعابدار پر زرق و برق را با یک گلیم پوسیده و یک صندلی میانه قرن ۱۹ ترکیب کند. به بیان ساده تر هرجا دوست دارید از هر وسیله ای که دوست دارید استفاده کنید.

سبک بوهمین

۱۱. سبک روستیک

طراحی روستیک با الهام از طبیعت و با استفاده از المان های خام و اغلب ناتمام از جمله چوب و سنگ ترسیم می شود.

در سبک روستیک المان هایی که معمولا در نمای خارجی استفاده می شوند با جزئیات طراحی داخلی در هم آمیخته شده و گرمای خاصی را به مکان هدیه می دهند.

برای مثال طاق های ساخته شده با الوار چوبی به همراه کفی از چوب های قدیمی بازسازی شده نمونه ای از طراحی داخلی به این سبک است.

امروزه معماران در بسیاری از پروژه هایشان طراحی روستیک را با مبلمان و لوازم جانبی مدرن تر ادغام می کنند.

سبک روستیک

۱۲. سبک شبی شیک،‌نخ نمای شیک یا رمانتیک

سبک شبی شیک الهام گرفته از سبک وینتیج است و در مقایسه با سبک بوهمین یا سایر سبک هایی که تا اینجا به آن اشاره شده زنانه تر، نرم تر و لطیف تر است.

مبلمان استفاده شده در این سبک اغلب نخ نما است یا حداقل ظاهرا اینطور به نظر می رسد. پالت های رنگی این سبک شامل رنگ های سفید ، خامه ای و خانواده رنگ های خنثی پاستلی و لامپ های کم نور و آویزهای دیواری تزئینی روح و حس زنانه فضا را قوت می بخشد.

سبک شبی شیک

۱۳. سبک پر زرق و برق هالیوودی

سبک پر زرق و برق هالیوودی که از آن با عنوان سبک یا دوره هالیوودی نیز نام می برند ، یک سبک طراحی بسیار لوکس، افراطی و پرشکوه است.

یک سبک طراحی نمایشی و مناسب برای افرادی که می خواهند بر سر زبان ها می افتند.

این سبک از برخی ویژگی های طراحی ویکتوریایی از جمله مبلمان مخملی و باشکوه، قالیچه ها و پرده های نفیس و استفاده از عتیقه و اجناس آنتیک بهره می برد. پالت های رنگی جسورانه این سبک شامل رنگ های بنفش ، قرمز و فیروزه ای هستند.

سبک هالیوودی

۱۴. سبک ساحلی یا همپتون

وجه تسمیه سبک ساحلی که به سبک همپتون نیز شهرت یافته است به خاطر یک منطقه ساحلی نمادین در ایالات متحده است. از ویژگی های رایج این سبک می توان به پالت های رنگی سرد و روشن با سایه های خنثی و گستره رنگ های آبی و سبز اشاره کرد.

مبلمان اغلب سفید یا بژ است. المان های چوبی و اکسسوری های الهام گرفته از دریا در فضا به وفور یافت می شود.

بالش هایی با الگوی راه راه سفید و آبی ، پنجره های وسیع، کاناپه های مخمل سفید و چوب سفید رنگ اجزاء رایج در سبک کلاسیک ساحلی هستند.

هدف ایجاد محیطی آرام بخش و راحت است که از ساحل و اقیانوس الهام گرفته شده است.

سبک ساحلی

درک صحیح از اصول اولیه طراحی و سبک های مختلف می تواند کمک زیادی در شکل دهی به ایده های شما در طراحی فضای شخصیتان کند. توانایی شناسایی سبک های مختلف طراحی داخلی به شما کمک می کند تا چارچوب و چشم اندازی الهام بخش از خانه آینده خود داشته باشید.

منبع: وب سایت Rochele Decorating

بیشتر بخوانید

ابزار گچبری و نگهداری و تعمیر آن-1
نصب ابزار گچبری و نگهداری و تعمیر آن
10کاربرد-پلی-یورتان
۱۰ کاربرد پلی اورتان که نمی دانید
گل سقفی پلی یورتان
گچ بری پیش ساخته پلی یورتان و ۹ مزیت آن نسبت به چوب

جستجو مقالات

دسته بندی مقالات

  • ابزارهای پلی اورتان
  • دیوارپوش های برجسته

آخرین مقالات

  • افتتاح شوروم گچ بری پیش ساخته لوکس آرتا دکورز در کرمان

    افتتاح شوروم آرتادکورز در کرمان شوروم جدید آر...
  • طراحی منزل

    آبی کلاسیک، رنگ سال ۲۰۲۰

    رنگ سال ۲۰۲۰ شرکت آمریکایی پنتون بالاخره رنگ سا...
  • ابزار کربل پلی یورتان-20

    کربل پلی یورتان و ۹ کاربرد آن

    کربل پلی یورتان کربل پلی یورتان عمدتا در تزئینا...
  • نصب ابزار نور مخفی-1

    ابزار نور مخفی

    ابزار نور مخفی ابزار نور مخفی پلی یورتان با فرا...
  • ابزار گلویی دکوراتیو-2

    با ابزار گلویی دکوراتیو ظاهر خانه خود را دگرگون کنید

    ابزار گلویی دکوراتیو ابزار گلویی دکوراتیو در بی...

تماس با ما

آدرس : نیاوران ، خیابان علیرضا افشار ، پلاک ۱۰ ، ساختمان ادورا ، طبقه ۳ ، واحد ۸

تلفن تماس ویژه

۰۲۱۷۲۸۳۹

تلفن موبایل

۰۹۱۰۲۲۷۵۵۲۷

info{at}artadecors{dot}com

آرتا دکورز

آرتادکورز نماینده رسمی و انحصاری محصولات لوکس ساختمانی از برندهای بی رقیب اروپایی است که توانسته با ارائه کالا و خدمات با کیفیت، نظر متقاضیان بازار طراحی و ساخت را به خود جلب کند.

ابزار پیش ساخته پلی یورتان، گچبری پیش ساخته پلی یورتان، دیوارپوش های پلی یورتان، فن های لوکس، موکت های مدرن و ... از محصولات این مجموعه می باشد، که با توجه به فن آوری نوین تولید ابزارهای پلی یورتان، جزء محصولات منحصر به فرد لوکس سازی ساختمان به شمار می روند.

لینک های مفید

  • خانه
  • درباره ما
  • محصولات آرتادکورز
  • ابزار قاب سازی
  • پروژه ها
  • مجله آرتادکورز
  • اخبار
  • تماس با ما

پروژه های آرتادکورز

lavasan-thumb
ooshan-thumb
talarArtemis-thumb
bamFarmanie-thumb
fereshteh-thumb
yarmohammadi-thumb
aminotojarBazar-thumb
saralah-thumb
farmanie-thumb
© Copyright 2019 تمامی حقوق وب سایت متعلق به شرکت آرتا دکورز می باشد

هرگونه کپی برداری از مطالب سایت پیگرد قانونی دارد .

طراحی سایت مهندس زمان نژاد - ۰۹۱۲۲۵۰۷۰۲۱

 

شماره تلفن شرکت  آرتا دکورز

۰۲۱۷۲۸۳۹

بالا Call Now Buttonتماس با آرتادکورز